top of page
Search

Ismét hat +1 fotós YouTube csatorna, amit érdemes lehet követni

Harmadszor is hoztam nektek hat +1, olyan fotózással foglalkozó YouTube csatornát, amit érdemes lehet követni, ha érdekel a fényképezés és szeretnél tanulni fejlődni, vagy egyszerűen csak "eljutni" néhány különleges és egzotikus helyre. Előző két csatornaajánló cikkemet IDE kattintva és IDE kattintva érheted el.

Császár Szabolcs - Fotózással, videózással kapcsolatos tartalmak találhatók Szabolcs csatornáján. Különféle tippek, tanácsok és oktató jellegű anyagok, mellett werkvideók, lájvok és tesztvideók is vannak a tartalmak között.

YouTube csatorna


Csapó András - Négy kontinens több, mint harminc országát bejárta már András. Utazós, vlogolós tartalom jellemzi leginkább csatornáját, de a fotózással kapcsolatos tartalmak sem maradhatnak el. Ha szereted a természetet és az különféle kultúrákat, akkor látogass el erre a csatornára.

YouTube csatorna

Facebook oldal


Miklós Meyer - Fotózás alapjai egyszerűen, érthetően. Tippek, trükkök, oktató jellegű videókkal színesítve adja a csatorna tartalmát. Mindezek mellett technikai jellegű tesztekkel és bemutatókkal.

YouTube csatorna

Weboldal


DSLR Pixel Studio - Fotózással kapcsolatos tapasztalatok, ötletek, tanácsokat megosztása és technikai jellegű bemutatók, útmutatók jellemzik a csatorna tartalmát. Weboldalán számos remek kisállat és házikedvenc fotó található, melyek inspirációt adhatnak az ilyen képek kedvelőinek, készítőinek.

YouTube csatorna

Weboldal

Facebook oldal


Csiger Vintagelab - Még viszonylag kevés tartalom van a csatornán, de ha érdekel a fotózás, akár az analóg fotózás, akkor itt érdekes tartalmakat találhatsz. Drónos videók és vlogok, fényképező és objektívtesztek is megtalálhatók. Weboldalán, instagramján pedig számos esküvői és modellfotó adhat inspirációt az erre kíváncsiaknak.

Youtube csatorna

Weboldal

Facebook oldal

Instagram


Gábor Déber - Fotózással, leginkább esküvő fotózással foglalkozó csatorna, ahol számtalan tanulságos eset, sztori kerül bemutatásra. Mik azok a dolgok, amikre érdemes lehet odafigyelni, a fotózás gyakorlati és marketing oldalár is megközelítve.

YouTube oldal

Weboldal

Instagram


Tóth Balázs Fotóstúdió - A csatorna elsősorban a portréfotózással, üzleti portré, beauty és divat fotózással foglalkozik. számos tippet, tanácsot ad Balázs a portré fotózás iránt érdeklődők számára. De, aki komolyabban is szeretne elmélyülni a fotózás ezen ágában, annak oktató jellegű videók, workshopok is rendelkezésére állnak.

YouTube csatorna

Weboldal


153 views0 comments

Recent Posts

See All
donate button.png
bottom of page