top of page
Search

YouPic - Fotós oldal és alkalmazás


Napi inspiráció, friss képek, galériák

A YouPic egy kreatív fotómegosztó oldal és alkalmazás. Az oldalra ingyenes a regisztráció, de akár Pro felhasználók is lehetünk, aminek havi díja van, cserébe viszont sok extra funkciót kapunk.


Mire jó az ingyenes profil?


Ha emailos regisztrációt vagy facebook-os bejelentkezést választunk a saját profil készítéséhez csak pár egyszerű lépést kell megtennünk és ezután máris posztolhatunk.

Saját portfóliónk nézete, legfrissebb, legnézettebb, vagy az összes fotó szerint rendezve

Profilunkban megadhatunk néhány alapvető adatot magunkról pl. munkakör, fényképezőtípus, hol lakunk és egy rövid leírást is, természetesen opcionális, hogy mit szeretnénk kitölteni.


Portfóliónkba fotókat és/vagy videókat tölthetünk fel. A feltöltött tartalmat pedig a többi felhasználó látja és lájkolhatja, megoszthatja, megjegyzést írhat hozzá, vagy pontokat adhat 4 féle szempont szerint.

Követőink, követésünk és összes megtekintésünk

Minden egyes fotónknál látjuk, hogy hányan tekintették meg, de az összes feltöltésünk nézettségét is kijelzi.



A feltöltött fotók metaadatából kitölti az alapvető EXIF adatokat, ami magunk is megadhatunk, változtathatunk.

Információk a fotóról
Egy fotó nézettsége, lájkjai, megosztások

Gyűjthetünk különféle kitüntetéseket is, amelyeket aztán a profilunkban fel is tüntethetünk.


Tallózhatunk számos kategóriában, de fotósokra is rákereshetünk. Követhetünk másokat, ekkor az idővonalunkon látjuk az aktuális posztokat.


Mindezek mellett akár saját sztorikat, amolyan blogbejegyzések is írhatunk.


Ha elég jó fotóink vannak, vagy írunk egy jó sztorit, bejegyzést, akkor az oldal akár ki is emelheti azokat, így még több látogatót érhet el.


Inspirációszerzésre, ihlet keresésre, ötletszerzésre kitűnő oldal, amellyel saját magunkat is felmérhetjük, hogy másoknak mennyire jönnek be a fotóink. Valamint saját weboldalunk népszerűsítésére is használhatjuk, ha feltüntetjük profilunkon annak címét és a képeinket megtekintők azt láthatják.


Amennyiben PRO felhasználóra váltunk, számos olyan funkciót érhetünk el, mint pl. saját weboldat építése, egyedi domain-nel, privát galériák létrehozása, láthatjuk ki nézte meg a fotóinkat, még több embert érhetnek el fotóink és számos más egyéb extra.


Mindezek mellett számos fotózással kapcsolatos videó,- és interaktív kurzust vagy workshopot érhetünk el, amellyel tudásunkat bővíthetjük.


A YouPic alkalmazás androidos vagy iOS telefonunkra, tabletünkre is telepíthetjük, ha erről szeretnék használni.

36 views0 comments
donate button
bottom of page